فروشگاه دخترانه

 
 
نكات مهم آشپزي - 3
|

نكات مهم آشپزي - 3

مجموعه: نكات مهم آشپزي


▪ هنگام پختن گوجه فرنگي مقدار خيلي كمي شكر به اندازه يك نوك انگشت به آن اضافه كنيد.طعم گوجه فرنگي حفظ خواهد شد.

▪ خيار سالاد را با پوست خورد كنيد.پوست خيار طعم جالبي به سالاد شما مي بخشد.

▪ مقداري جوش شيرين داخل آب سماور يا كتري ريخته آن را بجوشانيد جرمها برطرف مي شود.

 ليمو را پيش از آبگيري مدت ۱۵ دقيقه درون آب داغ بيندازيد،آب آن تقريبا دو برابر خواهد شد.

 براي جلو گيري از خشك و سفت شدن پنير، روي طرف بريده شده آن كره يا روغن بماليد .

 براي آنكه زرده تخم مرغ درست در وسط تخم مرغ قرار گيرد،هنگام پختن تخم مرغ ها در آب،آنها را بهم بزنيد.

 پس از آنكه مرغ را آرد زديد،مدت يك ساعت آن را سرد كنيد. اينكار باعث خواهد شد كه هنگام سرخ كردن مرغ،پوشش آن بهتر چسبيده از هم نپاشد.

▪ دانه هاي ذرت را بايد هميشه در فريزر نگاهداري كنيد.نه تنها تازه مي ماند،بلكه انجماد،از چروكيده شدن آن جلوگيري خواهد كرد

 هنگام پختن نخود و لوبيا و ساير حبوبات،هيچگاه به آن نمك نزنيد،زيرا سخت خواهد پخت.

 براي زود جوش آمدن آب سماور،ابتدا آن را تا نيمه از آب پر كنيدو پس از گرم شدن،بقيه آب را به آن اضافه كنيد.

 

منبع : آكاايران

 

 

رايج ترين اشتباهات در آشپزي(نكات مهم آشپزي
نكات مهم آشپزي - 3
نكات ريز و مهم در آشپزي
نكات ريز آشپزي
نكات كاربردي درباره آشپزي
نكات مهمي در مورد آشپزي و خانه داري
نكات آشپزي براي يك كدبانوي تمام عيار
نكات مهم پخت و پز
نكات مهم براي پخت سوپ
ليف كشيدن و اين نكات مهم
نكات مهم انتخاب زير سيگاري شيك و زيبا
نكات ضروري در باره تنديس
نكات مهم در خريد تابلو فرش چيست؟
نكات مهم انتخاب پرده مناسب
نكات مهم در انتخاب ساعت ديواري
جاكفشي مناسب خود را به كمك اين نكات بخريد
نكات مهم براي انتخاب پرده حمام
ساده اما تاثيرگذار: نكات مهم در انتخاب پاركت


:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : girlstore
تاریخ : 1399/9/28 
زمان : ۱۱
[ ]